Mijn Schilder Wereld
                                        Creaties van en voor het Hart
Beschilderde Stenen

HerinneringsStenen:  

Wil je een persoonlijk aandenken voor een dierbare overledenen dan is een herinneringssteen een mogelijkheid. De afbeelding en tekst komen in overleg tot stand. Als het een en ander duidelijk is krijg je een prijsopgave incl. verzendkosten, indien van toepassing. Ik zoek de steen waar de afbeelding en/of tekst het beste tot zijn recht komt. Het geheel krijgt drie lagen lak. De lak is redelijk tot goed bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig. 

Als men er voor kiest de steen buiten te leggen is er van te voren helaas geen garantie te geven over hoelang de gekozen afbeelding goed blijft. 

GeboorteStenen: 


Een aandenken aan de geboorte van je kind of als kraamcadeau. Een eigen gekozen afbeelding of het geboortekaartje op steen geschilderd. Een uniek geboortegeschenk om te geven en een uniek cadeau om te krijgen na de geboorte van je kind. Als de opdracht duidelijk is ontvang je een prijsopgave incl. verzendkosten indien van toepassing. Elke steen krijgt een laklaag als afwerking. 
Wil je een geboortesteen, herinneringssteen of een beschilderde steen voor een andere gelegenheid op maat, neem dan contact op met Janine 


Wil je kijken wat er zoal in de webshop te koop is, klik dan hier