Mijn Schilder Wereld
                           Beschilderde stenen en hout - Van en voor het Hart
Beschilderde Stenen

HerinneringsStenen:  

Wil je een persoonlijk aandenken voor een dierbare overledenen dan is een herinneringssteen een mogelijkheid. De afbeelding en tekst komen in overleg tot stand. Als het een en ander duidelijk is krijg je een prijsopgave incl. verzendkosten, indien van toepassing. Ik zoek de steen waar de afbeelding en/of tekst het beste tot zijn recht komt. Het geheel krijgt drie lagen lak. De lak is redelijk tot goed bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig. Als men er voor kiest de steen buiten te leggen is er van te voren helaas geen garantie te geven over hoelang de gekozen afbeelding goed blijft. 

GeboorteStenen: 

Een aandenken aan de geboorte van je kind of als kraamcadeau. Een eigen gekozen afbeelding of het geboortekaartje op steen geschilderd. Een uniek geboortegeschenk om te geven en een uniek cadeau om te krijgen na de geboorte van je kind. Als de opdracht duidelijk is ontvang je een prijsopgave incl. verzendkosten indien van toepassing. Elke steen krijgt een laklaag als afwerking. 
Kabouter-en Elfjes-Stenen:  

Dit zijn stenen met afbeeldingen van elfjes en/of kabouters. Op een aantal van deze stenen staat op de achterkant een zelfgemaakt gedichtje. Anderen hebben een inspirerende tekst. GelegenheidsStenen:

De beschilderde stenen in mijn atelier hebben samen met een unieke beschildering ook een inspirerende tekst, zoals: "laat je niet leiden door meningen" of "volg de stem van je hart". De tekst staat meestal aan de achterkant van de steen. De steen kan als een aanwijzing dienen op je levensweg. Ze zijn zeer geschikt als een uniek cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk, jubileum, pensionering enz. Buiten de aanwezige collectie maak ik deze ook in opdracht. 

Klik Hier voor een impressie van de verschillende beschilderde stenen

Vanwege het persoonlijke karakter van de diverse stenen kan je het beste contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier.