Mijn Schilder Wereld
                           Beschilderde stenen en hout - Van en voor het Hart

Kabouter-,Elfjes-,Herinnering- ,Geboorte- en GelegenheidsStenenKabouter-en ElfjesStenen:  Er is een assortiment kabouter- en elfjes stenen aanwezig. Op een aantal van deze stenen staat op de achterkant een zelfgemaakt gedichtje. Anderen hebben een inspirerende tekst.HerinneringsStenen:  Men kan een keuze maken uit de stenen (groot en klein) die aanwezig zijn. Is de steen er niet bij ga ik uiteraard op zoek naar het juiste formaat. De afbeelding en tekst komen in overleg tot stand. Het geheel krijgt twee lagen lak. De lak is bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig. 

GeboorteStenenEen eigen gekozen afbeelding of het geboortekaartje op steen geschilderd. Een uniek geboortegeschenk om te geven en een uniek cadeau om te krijgen na de geboorte van je kind. 


GelegenheidsStenen: De beschilderde stenen in mijn atelier hebben samen met een unieke beschildering ook een inspirerende tekst, zoals: "laat je niet leiden door meningen" of "volg de stem van je hart". De tekst staat meestal aan de achterkant van de steen. De steen kan als een aanwijzing dienen op je levensweg. Ze zijn zeer geschikt als een uniek cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk, jubileum, pensionering enz. Buiten de aanwezige collectie maak ik deze ook in opdracht. 


Klik HIER voor een impressie van mijn schilderkunst op steen en hout !


 

Vanwege het persoonlijke karakter van de diverse stenen kan je het beste contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier.